icon - dans nunta - dansul mirilor

Dansul Mirilor

dansul mirilor va fi un moment de neuitat

Dacă vrei ca cea mai frumoasă zi din viața ta să înceapă cu dansul mirilor la care ai visat, noi te putem ajuta cu coregrafia perfectă și o vom face să pară simplu de realizat. Trebuie doar să ne contactați și vom veni în ajutorul vostru pentru a avea un moment de neuitat.

O parte din munca noastră de până acum

Dansul mirilor, la fel ca celelalte momente din cadrul nunții tale este un moment unic. Poți vedea mai jos câteva dintre momentele unice la care am participat până acum.

INFORMAȚII UTILE DESPRE DANSUL MIRILOR

Pachet 4 ședințe - 450 lei
Pachet 5 ședințe – 500 lei
Pachet 8 ședințe – 720 lei

Prețul pentru dansul mirilor poate varia în funcție de pachetul ales și perioada în care semnați contractul.

Ce spun clienții despre dansul mirilor

Cand ai 2 picioare stângi crezi că nu-ți va ieși niciun vals, dar când ai un coregraf foarte bun ai parte de un vals pe care îl apreciază toată lumea. Daniel, îți mulțumim enorm pentru acest vals și pentru terapia de râs, nu credeam ca ne vom simți atât de bine la curs, am fost laudați până și de patronul localului pentru dans! Vă mulțumim din suflet!
Giorgiana
Mulțumim Daniel pentru cea mai frumoasă coregrafie! Mulțumim pentru cele două programe de dans din cea mai importantă seară a noastră! Sunteți niște oameni deosebiți și foarte talentați!
Ioana
Atât Daniel, cât și Iulia au fost exact ce ne-am dorit. Au fost foarte deschiși la ideile noastre și au venit cu un plus de experiență pentru a ieși un dans foarte frumos. Mulțumiiiiim!!
Anca
Recomand cu tot dragul! Daniel e un profesionist desăvârșit și a avut răbdare cu noi. Nu credeam că vom învăța atât de repede coregrafia. Mulțumim și pentru momentele surpriză de la nuntă! Invitații au fost fascinați, mulțumim, Daniel!
Adelina
Recomand cu mare drag! Daniel, se implică și nu te lasă să pleci acasă neînvățat! Ne-am bucurat foarte mult să facem cursurile de dans cu un om deosebit de dedicat dansului.
Simona
We love you.. 5 stele e puțin pentru tot ce a fost. Am avut încredere în voi și totul a fost super.. Dansul a ieșit așa cum ne doream și ne-a dat energia necesară pentru a avea nunta mult visată. Mă bucur pentru alegerea facută! Sunteți niște oameni minunați și mă bucur că v-am cunoscut! Vă mulțumim pentru tot: pentru munca depusă cu noi, pentru răbdare, pentru sfaturi, pentru susținere, pentru tot vă pupăm!
Ioana
Datorită dumneavoastră am avut un dans superb. Recomand cu toată încrederea, nu veți regreta. O echipă de milioane care știe să vă facă momentul de neuitat. Mulțumiri de infinit ori!!
Elena
Mulțumim Daniel ca ai adaptat coregrafia cerințelor noastre. A ieșit superb și am fost lăudați de toți invitații! Recomand!
Florentina
Nota 20! Îți mulțumim din suflet Daniel pentru tot! A ieșit un dans senzațional!
Alina
O experiență minunată, un dans care a ieșit perfect, oameni deschiși și foarte profesionaliști! Daniel a făcut ca cel mai spectaculos moment al serii noastre să fie așa cum am visat. A avut răbdare și ne-a explicat de câte ori a fost nevoie ca să iasă totul așa cum trebuia! Îi recomandăm din tot sufletul! Și deja ne e dor de perioada când mergeam la ședințele de dans!
Loredana