dans nunta - icon - coregrafie - dans cu specific

Dansatori evenimente

oferă-le invitaților o experiență inedită: o seară alături de dansatori experimentați

O surpriză de neuitat pentru invitații tăi este o seară alături de dansatorii noștri. Avem experiența să destindem atmosfera și să scoatem invitații la dans! Coregrafiile sunt ușor de învățat, iar invitații nu se vor plictisi. Trebuie doar să ne contactezi, iar noi ne vom ocupa de tot.

DANSATORI EVENIMENTE

Prețuri începând de la 600 lei/ programul de dans

Prețul pentru dansatori poate varia în funcție de localitate, perioada în care va avea loc evenimentul și perioada în care semnați contractul.

Ce spun clienții despre dansatori evenimente

Momentul vostru a fost unul foarte frumos. Ringul de dans a devenit neîncăpător, iar noi ne-am distrat cu drag alături de voi. Ați reușit să obțineți pe lângă ropotele de aplauze și admirația noastră.
Maria
Red Dance a răspuns pozitiv invitației noastre la evenimentul caritabil „Lupta pentru viață”. Au făcut o atmosferă extraordinară timp de 20 de minute. Am avut un program tradițional popular, dar a contat enorm faptul că ținutele tradiționale au fost adaptate vremurilor noastre. Mulțumim mult! O echipă frumoasă, bine dispusă și cu zâmbetul pe buze.
Aura
Recomand cu încredere!! Mulțumim pentru tot!! Am reușit sa învățăm dansul mirilor super repede și în plus ne-ați încântat cu momentele minunate și la nuntă!! Invitații au fost fascinați așadar pentru o nuntă de vis... trebuie să-i aveți prezenți!
Adelina
Recomand această echipă pentru orice tip de eveniment. Au buna dispoziție și profesionalismul necesar să facă un show de minune.
Miruna
Vă mulțumim pentru cel mai spectaculos dans din viața noastră și pentru răbdarea de care ați dat dovadă cu noi. Ați fost foarte apreciați de toți invitații pentru show-ul pe care l-ați făcut. Vă recomandăm cu mare drag!
Bogdan
Recomand 100% această echipă minunată, pentru orice eveniment. Alături de ei, reușesc chiar și cei mai „stângaci” oameni să danseze.
Alina
O super echipă de dansatori și coregrafi. Nota 10. Vă mulțumim pentru coregrafia minunată de la dansul mirilor, pentru răbdarea de care ați dat dovadă și pentru toate momentele de dans din cadrul evenimentelor noastre! Cea mai bună echipă de dansatori!
Ioana
Superbi! Ne-au ajutat tare mult la evenimentul nostru. Au făcut show și au animat petrecerea remarcabil. Toată lumea a dansat cu ei, a râs cu ei și la final a întrebat de ei. Deci, zic eu, cea mai bună investiție pentru un eveniment reușit!
Andreea
Vă mulțumim că ați fost alături de noi la nuntă cu dansul țigănesc care a fost super amuzant și a fost o încântare atât pentru noi, cât și pentru invitați. Vă recomand cu toată căldura!
Diana
Mulțumim din suflet pentru momentul latino de la nunta noastră. Cu toții ne-am simțit foarte bine și am dansat alături de voi cu mare placere. Țineți-o tot așa! Faceți o treabă extraordinară împreună și se vede că dansul este cea mai mare pasiune pentru voi.
Andra