CONTACTEAZĂ-NE

Fie că îți dorești să vorbim mai multe despre nunta ta, fie că îți dorești cel mai frumos dans al mirilor sau vrei să gândim împreună un program de dans cât mai divers cu dansatorii noștri, abia așteptăm să ne cunoaștem!

Contactează-ne acum!

Întrebări frecvente

Nu știm ce melodie să alegem.

Vă recomandăm o melodie care vă reprezintă, deși poate nu este chiar potrivită pentru dansul mirilor. Cel mai important este să vă simțiți voi bine și să transmiteți emoție. Avem și doua liste cu melodii care vă pot ajuta să vă decideți.

Ce echipament avem nevoie la sala de dans?

Primele 2-3 ședințe recomandăm ceva cât mai comod (adidași, colanți) apoi vă puteți lua și pantofii din seara nunții și crinolina, dacă este cazul.

Unde au loc ședințele de dans?

Într-o sală cu parchet, oglinzi și vestiare.

Nu știu ce stil de dans dorim

Noi ne pliem oricărui cuplu și facem coregrafii de la salsa/bachata la vals/tango, însă se pot face și colaje de mai multe stiluri dacă se dorește. Putem afla împreună la primul curs ce vă reprezintă cel mai bine. 

Cu cât timp înainte ar trebui să începem lecțiile de dans?

Noi recomandăm să începeți cu 1-3 luni înainte, în funcție de dificultatea dansului pe care îl doriți.

Nu știm dacă ne încadrăm în pachetul de x ședințe.

La finalul fiecărei ședințe de dans facem câte o filmare cu ce s-a învățat la cursul respectiv, astfel că veți avea posibilitatea și acasă să repetați și oricând puteți lua ședințe suplimentare, dacă este nevoie.

Noi avem două picioare stângi

De cele mai multe ori chiar de la aceste perechi de miri am avut surprize plăcute, s-au descurcat impresionant. Dificultatea coregrafiei o stabilim în funcție de fiecare pereche în parte și vom avea grijă ca fiecare să fie pus în evidență așa cum trebuie.

Dansăm vals?

Dansați ce doriti, important este să vă placă și să vă simțiți comod. Stilul de dans nu este impus, ci trebuie să vă reprezinte.